Hvor å fastsette en lekker Ceiling

Hvor å fastsette en lekker Ceiling

Vann lekker inn i stua gjennom taket lysarmatur er ikke bare en krype-verdig ergrelse å bli fikset senere når du føler for det. Tak vannlekkasje er en mindre katastrofe som portends en stor katastrofe som kan ødelegge gulv, vegger, hvitevarer og møbler. Sølvet lining er at vann lekker gjennom taket lampen er ditt tidlige varslingssystem. Vite hvorfor vannet kommer gjennom taket lysarmatur, hvor det kommer fra, og hvordan å fikse det kan du gå inn raskt og unngå de knusende dyre entreprenør-drevet reparasjoner.

Umiddelbare svar


 1. Ikke berør lysbryteren for å unngå elektrisk støt. Selv om lysbryteren er synlig atskilt fra lampen, i taket, er de fysisk forbundet med elektriske ledninger. Slå i stedet av strømbryteren til taklampen på det elektriske betjeningspanelet.
 2. Slå av kretsen Breakers kontrollere elektriske vegg beholdere plassert i rommet.
 3. Med strømbryter fortsatt av, slå av lyset bryteren som styrer taket lysarmatur.
 4. Steng av vann-Main. Vanligvis vil boliger har en vann viktigste stengeventilen inne i huset og vender mot gaten side.
 5. Fjern så mange verdisaker som mulig fra rommet. Hvis du kan fjerne møbler, gjør det.
 6. Med en våt-tørr vakuum, suge opp vann og rusk ligger under lekker taket ligaen.
 7. Lay 6 mil tykk klar plast plater på gulvet, strekker seg opp til veggene så høyt som mulig. Tape til veggene med duct tape.


Hvorfor vannlekkasjer gjennom Ceiling lysarmatur

Hjemmet ditt eksteriør er designet for å håndtere vann, dirigere strømmen av vann langs linjene av tyngdekraften og vekk fra huset ditt. I kontrast, hjemmet ditt interiør har ingen slike vann styringssystem. I bad og kjøkken, hvor vann er forventet, kar, vasker, og vanntett gulv inneholder vann og holde den i bevegelse sammen. I resten av huset, skjønt, vil vann skjære ut sin rute ved å følge banen til minste motstands vei.

Det svake punktet i taket er hullet i som inneholder taket lysarmatur, så vel som lysarmatur selv. I livssyklusen til et tak vannlekkasje, vil vannet bassenget på toppen av, mellom bjelkene, for en overraskende lang tid før du legger merke til det nedenfor. Ceiling blåst-i cellulose eller glassfiber batt isolasjon sammensatte det problemet, siden de suge opp vann som en svamp og langsom sin nedadgående flyt. Akryl-latex tak maling danner en tynn vanntett membran som inneholder vann for en kort stund.

Noen ganger vil en sirkulær eller halvmåne-formet bule rundt lyset ligaen foran drypper. Piercing i bule vil utvise vannet fanget mellom og maling laget, men det løser ikke det mer betydelige problemet. Hvis vannet er klart, er dette en ny lekkasje. Hvis vannet er brun og lukter mugg, har lekkasjen vært å bygge opp i lang tid. Lampen kan korte ut og slutte å virke fordi strømbryter utløst. Noen ganger vil ligaen fortsette å fungere selv som vann drypper rundt og gjennom den. På dette punktet, må du ta umiddelbare, kortsiktige tiltak for å sikre din sikkerhet og redusere ytterligere skade på hjemmet ditt.

Vanlige kilder til tak armatur lekkasjer

Vann som lekker gjennom og rundt taklamper faller i to hovedkategorier: VVS-lekkasjer eller naturlig vannlekkasjer fra regn eller smeltende snø. Vanlige kilder innenfor disse kategoriene:


 • Kobber rør som har sprekker eller har utviklet pinhole lekkasjer
 • Defekt push-Fit rør kontakter som produserer vannlekkasjer
 • Dårlig montering ovenpå badekar eller dusj avløp forsamlinger
 • Lekker dreneringsrør som fører fra kar, dusjer, og synker til kloakk stabelen
 • Regn lekker gjennom utvendig blinkende rundt skorsteinen
 • Frosne, tette takrenner som danner is dammer, tvinger snøen smelter under Helvetesild og inn på loftet

Permanent reparasjon av tak lekkasjer


Når du har beskyttet ditt hjem og ligger kilden til vann lekkasjen, har du mer pusterom for å fikse lekkasjen permanent.

 • Erstatt kobber rør med plast PEX rør.
 • Erstatt push-Fit Sharkbites-stil kontakter med nye.
 • Sjekk på dusjen eller badekaret overflow avløp.
 • Fjern dusjen eller badekaret avløp forsamlingen, rense ut den gamle rørlegger ' s kitt, og erstatte med nye kitt.
 • Reparere avløpsrør.
 • Reparasjon eller erstatte utvendig blinkende (noen taktekking selskaper vil gjøre dette arbeidet).
 • Forbedre ventilasjon til loftet for å bekjempe is dammer før de utvikler.
 • Installer en is dam barriere neste gang du taket ditt hjem.

Reparere skadet Ceiling

Vann-skadet tak og isolasjon bør skiftes helt. Ingen av materialene kan gå tilbake til de samme dimensjonene.

 1. Fjern all isolasjon som gjennomvåt opp vann, pakking det i entreprenør poser og fjerne den gjennom døren. Forlenge fjerning området med et par meter for å gi deg selv arbeidsrom.
 2. Med strømmen slås av, fjerne taket lysarmatur.
 3. Inne på loftet, trekke tilbake den elektriske ledninger flere meter utenfor arbeidsområdet og trygt cap elektriske ledninger innsiden av en beholder dekket med et blankt frontdeksel.
 4. Fjern alle vann-skadet.
 5. Skjær tilbake uskadd til bjelkene.
 6. Erstatt taket.
 7. Sett på taket lysarmatur og isolasjon.
LihatTutupKomentar