Slik bruker du Paint Edgers

Slik bruker du Paint Edgers

Interiør maleri er en av de oppussing prosjekter som Verges på gøy. Slow, lumbering prosjekter som kjøkken remodels ta lang tid før du ser resultater. Men maleriet gir umiddelbare resultater og dramatiske endringer. Paint kanter, praksisen med å bringe maling til kanten av tak, trim, eller vegg kryss mens du holder den knivskarpe og unngå drypp, kan være en nerve-wracking opplevelse som er alt annet enn moro.

Paint Edgers tilbyr fristende løfte om skarpe maling kanter gjengis ikke med cutting-in teknikk eller med maling maskering, men med et ryddig verktøy som gjør kanten for deg. Hvorfor er disse andre kanter teknikker så frustrerende, og hvordan virker dette passer inn i malingen edger puslespillet?

Paint Edgers vs. cutting-in og maskering teknikker

Profesjonelle malere vanligvis velge den Frihånd cut-in teknikk når kanter et rom. Men få gjør-det-selv-malere besitter erfaringen til å lykkes med å bruke denne teknikken til å male uten slopping på den andre siden. Maskering av umalt side med maleren ' s tape er et annet alternativ. Men maskering er tidkrevende, krever så lenge som en halv time å maskere et lite rom med en dør og ett vindu. Hvis rommet har kompleksiteten som Crown molding og vegg inventar, taping tid øker. Kvalitet maleren ' s tape, som aldri kan gjenbrukes, er svært kostbart.

Alle maling Edgers lover å eliminere kaoset av Frihånd maleri. Paint Edgers vanligvis gli eller rulle og bruke umalt overflaten som et spor for å holde dem på linje. Paint Edgers, å være en spesialitet verktøy, kan være dyrt. Bortsett fra annet enn det å legge pads eller gynge dekker, denne er en bekostning det restene statisk for idet lang idet det verktøyet restene inne fungerer forfatning. Kontrast dette med kostnadene ved å fortsette å kjøpe maleren ' s tape på en uendelig basis. Også maleren ' s tape er ikke perfekt. Bleed gjennom under tapen er vanlig, og tape som ser ut til å være rett når du bruker den kan faktisk ha en liten kurve til det.

Hva gjør en god Paint edger?

Paint Edgers er frittstående verktøy designet utelukkende for det formål å trekke rette linjer langs kantene av feltet (eller hoved) områder. De helt eliminere cutting-in, maleren ' s tape, og maskeringstape ved at du kan kjøre maling direkte sammen med områder som du ikke har tenkt å male. 

Paint Edgers brukes vanligvis for veggmaleri, for eksempel over gulvlister, under kronen molding, rundt vindu og dør trim, og ved tidspunktet mellom to vegger, for eksempel for aksent vegger.

Paint Edgers kommer i to typer: roller-stil eller pad-stil. Roll-on Edgers legge ned flertallet av malingen med en liten strømmet maling valsen dekke. Noe inkludere en metallisk eller plastikk skjerme å forhindre maling fra slopping over til det annet side. Spread-on Edgers ansette en pute som sprer malingen over overflaten. I noen tilfeller kan malingen mate fra et rør eller puten kan trenge re-lasting fra malingen kan.

Ingen maling edger er perfekt. Hver maling edger kommer med sitt eget sett med begrensninger og positive. Kvaliteter å huske på når du handler for maling Edgers:


  • Kostnad: dyrt maling Edgers er spesielt dyrt hvis du finner ut at du ikke liker verktøyet, men det kan ikke lenger bli returnert. 
  • Påfyll: Hvis en maling edger har en spesiell valse eller pute som er vanskelig å finne eller er svært kostbart, den totale kostnaden for edger skyrockets.
  • Leading Edge: Hva er malingen edger ' s Edge-mest punkt? For noen Edgers, kan det være en liten pensel. For andre, en metall eller plast vakt. Andre Edgers kan ikke ha noen definert kant punkt enn selve edger.
  • Bevegelse: maling Edgers må flytte. Edgers i rulle stil beveger seg med minst friksjon, men hastigheten kan være vanskelig å kontrollere. Pad-Style Edgers er lett å kontrollere, men malingen har en tendens til å smøre.
LihatTutupKomentar