Hvordan tynne latex Paint

Hvordan tynne latex Paint

En av fordelene med å bruke latex maling er dens brukervennlighet. Så snart du tar den tilbake fra malingen butikken i blandet tilstand, er latex maling klar til å gå. Ny, fersk blandet latex maling sjelden trenger å bli tynnet for de fleste maling roller og pensel applikasjoner. Tynning kan være nødvendig for maling sprøyter eller for eldre latex maling som har delvis tapt vanninnhold på grunn av fordampning. Siden latex maling er vannbasert, kan det være tynnet med vann. Vellykket latex maling tynning krever en rimelig presis vurdering av maling viskositet og tillegg av riktig mengde vann.

Verktøy og rekvisita du trenger


 • Latex maling
 • Romtemperatur vann
 • Væske målebeger
 • Rengjør trakten
 • Maling kan opener
 • Tre maling røring pinne
 • Elektrisk drill (valgfritt)
 • Strøm mikser feste for Drill (valgfritt)
 • Viskositet Cup (valgfritt)
 • Fin mesh membran sil (valgfritt)

Instruksjoner

Acclimate malingen

Før du tynne malingen, acclimate malingen til ambient romtemperatur mellom 50 F og 90 F. kald maling vil flyte saktere og krever ikke tynning. Hvis malingen er for kaldt, kan det gi et falskt inntrykk av at den trenger tynning.

Pre-mix malingen

Bland malingen grundig. Hvis malingen har nylig blitt rystet i butikken, er dette trinnet ikke nødvendig. Over tid, tørrstoff tendens til å samle på bunnen av kan, noe som gjør det vanskeligere å måle den sanne konsistens av malingen. Chuck strøm mikseren vedlegget inn i bore og bland malingen grundig. Kjør tre gripende stikke gjennom malingen for å teste den. Hvis pinnen drar i bunnen, har de faste stoffene fortsatt ikke helt blandet gjennom. Hvis dette er tilfelle, kjøre strøm mikseren i kan inntil malingen har samme konsistens, fra topp til bunn.

Vurdere om malingen trenger tynning

For å få fullt forstøver maling, krever malingssprøyter maling som faller innenfor et bestemt viskositet område. Se i dokumentasjonen for malings sprøyta hvis du vil ha informasjon om dette området. For presis kalibrering når du bruker en malingssprøyte, investerer du i en liten lav pris viskositet kopp. En viskositet Cup er egentlig en lang håndtert trakt med et kalibrert hull nederst. Industristandard viskositet kopper inkluderer Ford #4 Paint viskositet Cup og Zahn Immersion viskositet Cup. For en mindre presis, men rimelig nøyaktig måte å måle viskositet, dyppe litt maling med en ren en gangs kopp og hell den gjennom et kjøkken trakt. Maling som trenger tynning vil tette avkjøringen hullet og enten vil ikke renne i det hele tatt, eller vil ta en urimelig lang tid å renne.

Strekk ut urenheter

Solid maling biter og film som har utviklet kan ikke gjenopprettes ved tynning med vann. Trekk ut store biter med kroken enden av en maling kan opener. Fjern resterende stykker og andre urenheter med en billig fin mesh membran sil.

Mål vannet

For å dele ut riktig mengde vann, bruk en væske målebeger, ikke en tørr målebeger. Mengden av vann for å legge varierer i henhold til gjeldende konsistens av malingen og konsistens som du ønsker. Fire gram av ren, romtemperatur vann er generelt en god mengde til å begynne med; Du kan alltid legge til flere etter behov. Paint produsenter har en tendens til å cap mengden av additiv vann på 8 gram per gallon av latex maling for spray applikasjoner. Konsultere malingen kan etiketten eller online maling spesifikasjoner for din spesifikke latex maling.

Bland vannet inn i Paint

Sakte helle vannet i malingen mens forsiktig stirring malingen med tre maling pinne. Test med viskositet eller trakt før bruk.

Tips for tynning latex Paint


 • Bruk aldri Petroleum-baserte produkter for å tynne vannbasert latex maling. Ethvert produkt som kalles maling tynnere sannsynlig er en Petroleum-basert løsemiddel. Aceton og mineral ånder er typer malingstynnere.
 • Hvis du ønsker å eliminere pensel eller rulle merker, bør du vurdere å innlemme en maling additiv som Floetrol i stedet for vann. For valse-og børste anvendelser, tilsett 8 gram Floetrol.
 • Legge vann til maling utvanner malingen og dermed lysere sin farge, slik at flere strøk kan være nødvendig å forbedre fargekvaliteten.
 • En avslørende tegn på at latex maling har mistet vann gjennom fordampning er når lokket av kan er encrusted med maling. Selv en pinhole-sized gap mellom lokket og kan er nok til å la vannbasert maling til å fordampe over tid.

0 Response to "Hvordan tynne latex Paint"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel