Hvordan er Paint Made?

Hvordan er Paint Made?

Når du trekker ut valsen eller børsten og begynne å male hjemme, malingen ingredienser og hvordan det er gjort er sannsynligvis den minste av dine bekymringer. Visjoner av snart-å-være vakker stue, soverom eller kjøkken kjøre gjennom hodet, ikke maling løsemidler, harpiks og pigmenter blir blandet i en fabrikk. Men hvis du bruker nok tid på å male, lurer du kanskje på hvorfor malingen oppfører seg slik den gjør. Langt fra å være en esoterisk emne fjernkontroll fra alle praktiske anvendelser, produksjon og makeup av maling begynner å ta på en betydning som gjelder for ditt eget hjem.

Den grunnleggende sammensetningen av latex Paint

En gallon av fersk blandet maling i perfekt, valgt farge kan være en vakker ting. Pop lokket med Boksåpner, virvel malingen med tre pinnen, og se malingen skyve ut av pinnen. Silkeaktig, rik, og gjennomsyret med levende farger, synes malingen til å være en homogen substans. Men la den samme malingen hvile i ni måneder i kjelleren, og den forteller en annen historie, avslører sin sanne struktur. På toppen er en væske som svinger mot klar og bærer ingen likhet med representative farge prikk på lokket. Trykk spaken til bunnen og du vil oppdage en tykk, nesten ugjennomtrengelig solid masse.

Latex maling, den mest brukte maling i hjemmene ved å gjøre-det-selv huseiere, består av faste stoffer og væsker. Alle maling spesifikasjoner staten hvor mye av malingen er faste stoffer eller væsker. For eksempel, i en gallon av flat maling, 57-prosent av vekten kan være viet til faste stoffer. For maling på den andre enden av glans spektrum-semi-gloss-faste stoffer ' vekt kan falle til rundt 51 prosent. Allerede er det tydelig hvordan malingen er make-up gjelder direkte til dine egne vegger. Hvis du noen gang har lurt på hvorfor flat eller Matt maling har en Chalky tekstur, er det på grunn av dette: mer tørrstoff.

Løsemidler

Løsemidler er den flytende kroppen av malingen, bilen som bærer og oppløser de andre ingrediensene. Vann, ofte kalt den universelle løsemiddel, brukes til latex maling. For olje-basert maling, er mineral terpentin ofte brukt som løsningsmiddel. Løsemidler er ingrediensen som står for maling tørketid. For vannbasert latex maling, ender alt av vannet i malingen opp på veggen, taket, eller annen arbeidsflate og må fullt fordampe for malingen å kurere. Dette er grunnen til fuktige og kalde forhold påvirke malingen tørketid og i verste fall føre til at malingen mislykkes.

Harpikser

Hvis vann bidrar til å holde faste stoffer i vannbasert latex maling løsemiddel, er det harpiks som binder alt sammen og hjelpe malingen tørr etter at den er påført på overflaten. For mange latex maling, disse harpiks kommer i form av akryl emulsjon polymerer.

Pigmenter

Pigmenter gi maling sin farge. Pigmenter utgangspunktet kommer i pulverisert form. For eksempel, hvitt pigment er titandioksid, svart pigment er Carbon Black, og appelsiner og gult er avledet fra metalliske salter. På malingen butikken når du ser fargen dispersjon maskinen squirting farger inn i malingen base, de vann-borne pigmenter kalles fargestoffer.

Tilsetningsstoffer

Tilsetningsstoffer er en løs samling av andre ingredienser som supplerer malingen, hovedsakelig for å forbedre sine fysiske egenskaper. Tilsetningsstoffer kan tilsettes til malingen for å glatte ut penselstrøk, hemme mold vekst, fremme raskere tørking, eller hjelpe malingen til å motstå sag. Det er også mulig for produktet brukeren, etter kjøp av maling, å innføre tilsetningsstoffer. Penetrol og Floetrol er merkenavnene av populære tilsetningsstoffer som glatte ned penselmerker.

Prosessen med å lage Paint


  1. Måling: rå væske og tørre ingredienser er Porsjonskaffe ut av bulk vekt.
  2. Mill base opprettelse: rå pigmenter er knust og spredt, skaper et tørt stoff kalt Mill base.
  3. La ned: i en prosess som kalles Let-Down, harpiks, løsemidler, og tilsetningsstoffer er utarbeidet i en annen mva.
  4. Kombinere: møllen base og la-ned produktet er kombinert.
  5. Forsendelse til hermetikk område: forberedt materialer kommer til hermetikk seksjonen med lastebil. Flytende materialer transporteres i rør til lager siloer eller tanker og tørre materialer bringes inn i mottaksområdet på et lager.
  6. Blanding: materialer er kombinert i tanker for å lage malingen.
  7. Merking: tomme malings bokser kommer i fabrikken og kjøres gjennom maskiner som bruker etiketter til dem.
  8. Fylling: separate maskiner fylle en-gallon maling bokser og fem-gallon maling bokser.
  9. Pall ete Rings: bokser er forseglet, eske, og boksene er plassert på paller for forsendelse.

0 Response to "Hvordan er Paint Made?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel