Hvordan Paint Baderom Wood skap

Hvordan Paint Baderom Wood skap

Maleri skap er en no-brainer for en kostnadseffektiv bad vekkelse prosjekt. Gitt den bratte prisen på nye skap, selv huseiere som avskyr maleriet begynner å underholde tanken gitt gigantiske anslag for erstatninger. Men før du begynner å gre gjennom fargeprøver, Vær oppmerksom på at dette prosjektet kan lett ta et par helger, og ofte mer (det virker mye raskere på TV, selvfølgelig). Hvis du er villig til å ta deg tid til å gjøre det riktig, en ny maling jobb vil vare i årevis og vil se ut akkurat som du så for seg.

Verktøy og rekvisita du trenger

Det finnes to typer maling som du kan bruke for denne jobben: vannbasert og olje-basert. Olje BAS ert maling tørker til en holdbar finish som fungerer godt i områder med høy trafikk og er mindre tilbøyelige til å vise penselstrøk enn vannbasert maling. Men, olje-basert maling tar lengre tid å tørke, og maling utstyr må rengjøres med kjemiske løsemidler. Olje BAS ert maling bør påføres i et ekstremt godt ventilert område.

Vannbasert maling tørker raskt og kan renses opp med vann. Bruk en semi-glans, sateng eller glans maling; disse er holdbare og enkle å rengjøre. For holdbarhet og kvalitet, se etter en 100-prosent akryl emalje formel.

For en mer dramatisk makeover, bør du vurdere å erstatte all maskinvaren i løpet av prosjektet for å gi skapene dine et virkelig oppdatert utseende.


 • Drop kluter
 • Malere tape
 • Markør
 • Skrutrekker eller trådløs Drill
 • TSP (Trisodium fosfat) eller TSP-erstatning
 • Tre kitt
 • PuTTY kniv
 • Fin-eller medium-grus sandpapir
 • Tack klut (valgfritt)
 • Primer
 • Maling
 • Paint skuff
 • Maling sprøyte eller maling valse med en glatt-lur dekke
 • Naturlig-eller syntetisk bust pensel
 • Nye hengsler (valgfritt)
 • Nye knotter eller trekk (valgfritt)

Instruksjoner


Forbered området

Fjern alle gjenstander fra skap og skuffer. Spre drop kluter rundt arbeidsområdet for å unngå å få maling på gulvene dine. Påfør maleren ' s tape på noen overflate (for eksempel benkeplater hvor de blir med i skap) som du ikke ønsker å få maling på.

Fjern dørene og maskinvaren

Plasser et lite stykke maleren ' s tape på innsiden av hver skap dør og skuff. Nummer hver brikke eller identifisere den på en måte som vil hjelpe deg å huske hvilket kabinett det tilhører. Bruk en skrutrekker eller Drill for å fjerne dørene og hengslene fra skapene.

Fjern skuffene, og deretter fjerne skuff fronter fra skuffen boksene, hvis mulig; ellers nivå fronter festet og maske av boksene. Fjern alle knotter og trekker fra skap dører og skuffer.

Rengjør skapene

Rengjør utsiden overflater av skapet boksene og dørene og skuff fronter med TSP eller en mindre giftig TSP erstatning for å fjerne alt fett og skitt. Hvis du maler skapet interiør (som er valgfritt), rene dem også.

Fyll og sand

Inspiser skap bokser, dører og skuffer for hakk og dings. Bruk en kitt kniv og tre kitt for å reparere eventuelle skader. Glatt kitt med kniven og la den tørke, så sand det glatt. Lett sand på utsiden av skap, samt dører og skuffefronter, ved hjelp av 150-grus sandpapir. Dette vil hjelpe primer og maling holder seg til overflaten. Tørk av overflatene med en fuktig klut for å fjerne støv. For en virkelig ren overflate, bruk en tack klut.

Bruk primer

Påfør et jevnt lag med primer til utsatte overflater av kabinettet boksene og alle dører og skuffefronter, ved hjelp av en sprøyte, rull, eller pensel. En sprøyte, som du kan leie på noen jernvareforretninger, fungerer best for denne jobben. Hvis du bruker en pensel, male med lange, glatte, til og med bevegelser slik at penselstrøk ikke er synlige. Ikke glem å male kantene på skapdørene. La primer tørke helt, som anvist av produsenten.

Male første strøk

Påfør første strøk med maling til dører, skuffefronter, og skap bokser. Hvis du bruker vannbasert maling, bruk en syntetisk pensel eller en sprøyte. Olje-basert maling krever en naturlig bust pensel eller en sprøyte. Ikke glem å male begge sider av dørene; Det er vanligvis enklest å la fronten tørke før du maler ryggen. La malingen tørke som anvist.

Male andre strøk

Påfør en andre strøk med maling til alle overflater og la den tørke i 24 timer eller, fortrinnsvis, for full kur tid spesifisert av produsenten; Dette kan være en uke eller mer, men det tillater finish å stivne før skapene er returnert til normal bruk.

Monter skapene på igjen

Fest den gamle maskinvaren på nytt eller fest den nye maskinvaren. Fest dørene til skapet boksene, og fest skuff fronter til skuff bokser, om nødvendig. Skyv skuffene tilbake på plass.

0 Response to "Hvordan Paint Baderom Wood skap"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel