Hvordan reparere sprekker i vegger

Hvordan reparere sprekker i vegger

Boliger som fortsatt har vegger i førsteklasses tilstand er ofte verdsatt av huseiere og hjem kjøpere alike. Ikke bare er de vakre og solide, men de er spesielt flinke til lydisolering rom. Men vegger reagere på uunngåelige fundament Skift og klimatiske endringer og kan begynne å sprekke. Hverdagslivet, med sine humper og smell, tar sitt toll på vegger. Og enkelte viktige områder, for eksempel over og ved døråpninger og Vinduer, er klassiske områder av cracking. Nesten alle hjem med vegger vil etterhvert utvikle vindu og dør sprekker.

Skjønt de kanskje blikk arr, din sprakk vegger er ikke over reparer. Du trenger ikke engang en spesiell reparasjon Kit. En måte å raskt fikse sprakk vegger er med grunnleggende verktøy og materialer som du enkelt kan og rimelig få på et hjem forbedring butikken.

vs reparasjoner

Forstå hvordan vegger er konstruert vil hjelpe deg å fikse din sprakk veggen. Prosessen er forskjellig for enn for. Hvis du noensinne har reparert, kan du vite at det er ofte lettere å erstatte hele porsjoner med nye biter av gips-det er mulig å fjerne bare den delen som må fikse og et par inches utover, uten hele veggen kollapset. Fordi er ett lag uten støtte, når du skjære gjennom, er det ingenting bak det bortsett fra pigger og isolasjon.

vegger, derimot, er konstruert av to lag: den ytre og den indre tre eller metall lath. Med, det beste alternativet er å bevare den eksisterende og å fikse det, snarere enn å rive den ut. Ripping ut biter av blir ofte en tilsynelatende endeløs prosess, med en del som fører til en annen blings. Vellykket sprekk reparasjon betyr å ta det rolig og være tålmodig nok til å legge til flere lag av felles sammensatte til veggen.

Verktøy og rekvisita du trenger


 • Gipsplate felles sammensatte
 • Verktøyet kniv eller 5-i-1 maleren verktøy
 • PuTTY kniv
 • Papir tape
 • 220-grus sandpapir
 • 6-tommers kniv
 • 12-tommers kniv
 • Saks
 • Kjøp vakuum
 • Primer
 • Interiør maling

Instruksjoner

Snes det sprekk

Med kitt kniv, 5-i-ett verktøy, eller en kjedelig verktøyet kniv, scorer sprekken å åpne kantene. Selv om dette kan virke mot intuitive, må du øke arealet for felles sammensatte å holde fast. Ikke energisk skrape i sprekken; være skånsom og gå sakte. Med butikken vakuum, fjerne alle smuler og støv fra sprekken.

Skjær papir tape
Mål og kutt en eller flere lengder papir tape for å passe sprekken. sammensatte begynner å tørke raskt, så kutte tapen på forhånd gjør dette arbeidet gå raskere og hindrer tilfeldigvis lage bretter, folder, eller humper.

Bruk saks til å kutte tapen, som rive tapen for hånd vil produsere en fillete kant.

Spre joint Compound

Rør opp felles sammensatte, deretter sette en liten del på kanten av seks-tommers taping kniv. Glatt et tynt lag av felles sammensatte over den sprakk delen. Flytt umiddelbart til neste trinn, som felles sammensatte tørker raskt.

Påfør tape på crack

Med 6-tommers kniv, trykkpapir tapen inn i våtområdet, rett over sprekken. Glatt over tapen med kniven bare en eller to ganger. For mye kniv-arbeid på dette punktet kan rive tapen. La skjøten sammensatte helt tørt.

Påfør joint Compound over tape

Legg et lag av felles sammensatte over tapet området slik at sammensatt strekker seg noen inches forbi tapet området. La skjøten sammensatte helt tørt. Lett sand det ned med fint sandpapir for å glatte frem prominente humper eller rygger. Ikke sand så hardt at du graver i båndet.

Fullfør reparasjonen

Legg til et tredje lag av felles sammensatte, denne gangen ved hjelp av 12-tommers kniv for å forlenge kantene enda lenger. Denne siste strøk bør ta felles sammensatte ut så langt som 12 inches. La felles sammensatte tørke helt, deretter sand lett å glatte ut reparasjon området. Igjen, ta vare ikke å sand ned i papir tape-en svært lett sliping er alt som kreves.

Etter sliping, rengjør overflaten med en butikk vakuum og tørk den med tørre kluter. Ethvert område som har blitt lappet med felles sammensatte må primet før maling.

0 Response to "Hvordan reparere sprekker i vegger"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel