Slik Paint vinyl ytterkledning

Slik Paint vinyl ytterkledning

Vinyl ytterkledning er vanligvis anses å være relativt vedlikeholdsfritt. En ting som gjør det så er det faktum at det ikke trenger å bli malt. Den leveres med en farge blandet med materialet som er mer eller mindre permanent. Men over tid fargen kan falme, og ofte ujevnt på ulike områder av huset, på grunn av ulike utbredelsen av soleksponering. Og om det er falmet eller ikke, hvis du ikke var en å plukke ytterkledning, kan du ikke være gal om fargen til å begynne med. Den gode nyheten er at du kan male vinyl ytterkledning. Bare Vær klar over at ytterkledning vil være bare som vedlikeholdsfri som malingen selv. Også er det noen regler og begrensninger å følge når du maler vinyl ytterkledning.

Sjekk garantien din

Før du får ditt hjerte satt på maleriet vinyl ytterkledning, bekrefter at maleriet ytterkledning vil ikke ugyldiggjøre sin garanti hvis garantien er fortsatt aktiv. Selv om garantien tillater maling, sørg for at du overholder eventuelle bestemmelser, for eksempel typen og fargen på malingen som skal brukes.

Bruke primer

Det er forskjellige skoler tanke om primer. Noen proffer bruker det i nesten alle tilfeller, mens mange andre starter med primer bare når det er garantert av tilstanden til ytterkledning. For eksempel kan en primer anbefales hvis ytterkledning er satt opp eller viser andre tegn på forringelse eller alvorlig forvitring. En enkel løsning er å følge rådene fra maling produsenten. Husk at malingen holder seg til laget direkte under den, enten det laget er nakne ytterkledning eller primer. Hvis du bruker en primer, sørg for at malingen er formulert for å holde seg til den.

Forvent termisk ekspansjon

Det er viktig å forstå at vinyl ytterkledning er designet for å bli installert slik at den glir frem og tilbake litt på sin overlappende sømmer, flytting med ekspansjon og sammentrekning av materialet. Når ytterkledning kontrakter i kaldt vær, kan du ha en liten farge gap i sømmene.

Velg en sikker farge

Hver type vinyl ytterkledning er designet for en bestemt mengde varme absorpsjon. Fordi mørke farger absorberer mer varme enn lyse farger, bør du ikke velge en maling farge som er mørkere enn den opprinnelige ytterkledning farge. En mørkere farge kan absorbere mer varme enn vinyl ytterkledning var designet for å håndtere, muligens fører til fordreining eller knekking av ytterkledning.

Verktøy og rekvisita du trenger

Kvalitet maling produsenter tilbyr maling spesielt formulert for vinyl ytterkledning og vanligvis angir en rekke  "vinyl safe " farger-det vil si farger som ikke absorberer for mye varme. Mange malinger for vinyl er en blanding av polyuretan og akryl harpiks, som kombinerer fleksibilitet og utmerket vedheft. Du trenger:

 • Hageslange og sprøytemunnstykke
 • Bøtte
 • Vaskemiddel
 • Generell rengjøringspulver
 • Oksygen blekemiddel
 • Børste med myk bust, svamper eller filler
 • Painter ' s tape
 • Maskerings materiale
 • Paint roller med 1/2-tommers NAP roller deksler eller spray maling utstyr
 • Malekoster
 • Instruksjoner
 • Bland renere

Bland en rengjøringsløsning som inneholder 1/3 kopp pulver tøyvaskemiddel, 2/3 kopp generell pulverisert husholdning renere (for eksempel sPic n' span eller super vaske Soda), og 2/3 kopp oksygen blekemiddel (for eksempel OxyClean) for hver gallon vann. Rør løsningen godt i en bøtte

Rengjør ytterkledning

Skyll ytterkledning med rent vann fra en hageslange, deretter hånd-skrubbe ytterkledning å fjerne all skitt, fett, og chalkiness, ved hjelp av en myk-tann pensel, en svamp, eller en fille. Arbeid nedenfra og opp, og skyll hver seksjon grundig umiddelbart etter scrub. Hand-scrub gjør en mye bedre jobb og er tryggere for ytterkledning enn press vasking. La ytterkledning tørke helt.

Maske av trim, dører og Vinduer

Bruk maleren ' s tape og maskering papir eller plastfolie å maskere av alle områder du ikke vil ha malt, inkludert dører, Vinduer, trim og hardware.

Prime ytterkledning (valgfritt)

Påfør primer (Hvis du bruker en) til alle overflater som skal males, ved hjelp av en malingssprøyte, en valse med en 1/2-tommers lur (for glatte overflater) dekke, eller en pensel. Hvis du bruker en valse eller sprøyte, alltid backbrush-følge opp valsen eller sprøytepåføring med en pensel for å sikre full dekning og fjerne drypper og tunge områder. La primer tørr som anvist.

Bruke Paint

Paint den rengjøres eller primet overflater med en jevn strøk av utvendig maling, ved hjelp av de samme teknikkene som brukes for grunning. La første strøk tørr som anvist av malingen produsenten. Påfør en andre strøk, og la det tørke.

Rydd opp i området

Fjern alle maskerings materialer, og Fullfør eventuelle endelige detalj maleri og touch-ups med en pensel.

0 Response to "Slik Paint vinyl ytterkledning"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel