Hvordan kjøpe en god maling Edger

Interiør maleri er en av de hjem forbedring prosjekter som verges på moro. Langsomme, lumbering prosjekter som kjøkken remodels ta lang tid før du ser resultater. Men maleri gir umiddelbare resultater og dramatiske endringer. Men for mange brukere kan malingskanter – praksisen med å bringe maling til kanten av tak, trimeller veggkryss samtidig som den holder den sylskarp og unngår drypp – være en nervepirrende opplevelse som er alt annet enn moro.

Hvordan kjøpe en god maling Edger

Paint edgers tilbyr fristende løfte om skarpe maling kanter gjengitt ikke med cutting-in teknikk eller med maling maskering, men med et pent verktøy som opprettholder kanten for deg.

Maling kanter teknikker

Når du maler interiør, har du tre hovedmetoder for å tegne en perfekt malingskant: kutte inn, maskere av, eller bruke en malingedger.

Skjæring i

Profesjonelle malere velger vanligvis frihåndsinnskjæringsteknikken når de kanting et rom. Likevel kan få uerfarne gjør-det-selv-malere lykkes med å kutte i maling uten å slurv på den andre siden. Å kutte inn handler om erfaring og tålmodighet.

Maskering av

Maskering av den umalte siden med malerens tape er et annet alternativ. Men maskering er tidkrevende, og krever så lenge som en halv time å maskere et lite rom med en dør og ett vindu. Hvis rommet har kompleksiteter som kronestøping og veggarmaturer, øker tapingstiden. Kvalitet malerens tape, som aldri kan gjenbrukes, er svært dyrt.

Malerens tape er effektiv, men ikke perfekt. Utfallende under båndet er vanlig, og tape som ser ut til å være rett når du bruker det, kan det faktisk ha en liten kurve til den.

Maling Edger

Alle malingedgers lover å eliminere kaoset av frihåndsmaleri. Malingedgers glir eller ruller vanligvis og bruker den umalte overflaten som et spor for å holde dem i kø. Maling edgers, å være et spesialverktøy, kan være dyrt. Annet enn erstatning pads eller roller dekker, dette er en kostnad som forblir statisk så lenge verktøyet forblir i fungerende tilstand. Sammenlign dette med kostnadene ved å fortsette å kjøpe malerens tape på kontinuerlig basis.

Malingedgers er frittstående verktøy designet utelukkende for å tegne rette linjer langs kantene av feltet (eller hoved) områder. De eliminerer helt innskjæring, malerens tape og maskeringstape ved å la deg kjøre maling direkte sammen med områder som du ikke har tenkt å male. 

Maling edgers brukes vanligvis til veggmaleri, for eksempel over baseboards, under kronen molding, rundt vindu og dør trim, og på juncture mellom to vegger, for eksempel for aksent vegger.

Typer maling Edgers

Ingen maling edger er perfekt. Hver maling edger kommer med sitt eget sett med begrensninger og positive, og mye av din suksess med maling edger er et spørsmål om å matche dine ferdigheter og temperament til maling edger. Maling edgers kommer i to typer: roller-stil edgers eller pad-stil edgers.

Spreder maling Edgers

Spread-on edgers bruker en pute som sprer malingen over overflaten. I noen tilfeller kan maling mate fra et rør, eller puten kan trenge omlasting fra malingsboksen eller malingsbrettet.

Spredermalingedgers er vanligvis den minst kostbare typen malingedger; noen koster til og med mindre enn $ 10. Med lavere investeringskostnader kan du føle deg mer komfortabel med å kjøpe en spredermaling enn en rullegardin.

Spredermalingedgers har en tendens til å smøre malingen i stedet for å børste den på. Linjer er uunngåelige, men disse linjene kan males over med påfølgende løp med edger eller med en børste.

Roller Maling Edgers

Roller edgers legge ned mesteparten av malingen med en liten flokket maling roller cover. Noen merker inkluderer et metall- eller plastskjold for å hindre at malingen slurver over til den andre siden.

Accubrush MX og XT er to av de mest populære roller-stil maling edgers. Mens dyrt, Accubrush maling edgers generelt gjøre en bedre jobb enn pad-stil edgers.

Tips for å kjøpe en Paint Edger


  1. Hvis en maling edger har en spesiell rulle eller pute som er vanskelig å finne eller er svært dyrt, den totale kostnaden for edger skyrockets.
  2. Hva er malingedgers kantspiss? For noen edgers, kan det være en liten børste. For andre, en metall eller plast vakt. Andre edgers kan ikke ha noe definert kantpunkt annet enn edger selv.
  3. Malingedgers må bevege seg. Roller-stil edgers flytte med minst friksjon, men hastigheten kan være vanskelig å kontrollere. Pad-stil edgers er lett å kontrollere, men malingen har en tendens til å smøre.
LihatTutupKomentar