Hvordan redusere støv under Home oppussing

Hvordan redusere støv under Home oppussing

støv er fryktelig. Det er så fryktelig at noen vakuum produsenter umiddelbart ugyldiggjøre garantien hvis du bruker den for å suge opp støv.

Inntil noen geni finner opp en bedre veggsystem, denne fine, talkum pulver-lignende biprodukt (gips) av sliping skjøter er en elendig faktum av hjemme remodeling liv. Er det en måte å redusere den i utgangspunktet?

Sliping med sammensatte produserer støv, men det er mer som sagflis du får fra skjæring av tre. Tyngre partikler faller til bakken, i stedet for å gå luftbåren og flyter til lengst når i huset ditt.

Hvis kostnaden er ikke et problem for deg, lav-støv sammensatte er det beste alternativet.

Tørrsliping med barriere og negativt trykk

Bunnlinjen

Barrierer, laget av plast tilgjengelig på enhver jernvarehandel, er bare en delvis løsning. Tape plasten mot gulv, tak og vegger, som skiller støvtørking sonen fra området du ønsker å forbli ren.

Hvis du aldri fjerne barrieren, og hvis barrieren har absolutt null hull, den  "rent område " skal være ren.

Men selv de minste hull i plasten vil, overraskende, tillate støv i det rene området. Flytte plast til side enda en gang å passere gjennom vil gjøre det samme. En umiddelbar barriere som zip-vegg er stor, men du virkelig trenger enda mindre permeabilitet for å holde støv ut.

Den andre halvparten til ligningen er å skape negativt trykk. Sette opp en boks fan, med luften som renner utenfor, er nok til å utvise noen støv. Selv om det ikke vil fjerne alt støv, vil det betydelig kutte ned på mengden av støv clouding opp luften.

vakuum Sander

Bunnlinjen

En annen måte å redusere (men ikke helt fjerne) støv, er vakuum Sander består av en slange festet til våt-tørr butikk vakuum. På den ene enden er Sander, en spesiell Grid-lignende iverksette som suger støv bort og ned gjennom slangen. I den andre enden av slangen er en bøtte med vann.

Støvete luft går inn i bøtte, fangst støvet i vannet.

Det er en genial idé, bortsett fra en ting: det virkelig ikke fungerer. Problemet er at sug på Sander hodet gjør det svært vanskelig å flytte Sander på veggen.
Men, vakuum slipemaskin vil fungere i små områder. For eksempel kan du ha en felles eller to som du trenger å sand ned. Men for et helt hus-eller til og med et rom er verdt-med, ville det betydelig hindre din fremgang.

Våtsliping skjøter

Bunnlinjen

Våt sliping er egentlig ikke sliping. Det betyr å bruke en fuktig svamp til å smøre herdet, men vannløselige felles sammensatte unna.

Hvis du noensinne har tørket tørket mel dough fra et kjøkken telleren, er det mye det samme. Våtsliping fungerer fint på liten skala-en felles eller to-men umulig å gjøre et helt rom.

0 Response to "Hvordan redusere støv under Home oppussing"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel