Maleri Tile er ett alternativ til full erstatning

Maleri Tile er ett alternativ til full erstatning

Maleri flis virker som den ultimate vinn-vinn-løsning for ekkel-eller bare sliten-fliser på badet eller kjøkkenet. Tross alt, er flis permanent. Tile installert av romerne er fortsatt her 2 000 år senere. Tile erstatning er ikke en lett oppgave. Det er derfor mange huseiere som ikke ville vanligvis vurdere maleriet flis begynner å tenke i den retningen.

Maleri overflater som ikke var ment å males bør gi deg noen pause.

Overflaten av keramiske fliser er glasert til en høy glans å slå tilbake praktisk talt alt-smuss, flekker, støv, olje, mat, etc.

Har du noen gang dryppet latex maling på flisen mens Male vegger? Da vet du hvor lett det er å skrape av malingen med neglen din.

Hvis du lykkes Paint din fliser

 • Forlenge levetiden på fliser.
 • Unngå kostbare og rotete ripping ut og re-installasjon av fliser.
 • Oppnå akkurat den fargen du ønsker, snarere enn å være begrenset til  "bakt-i " flis farger.
 • Gir deg muligheten til å lappe sprekker og Dings (malingen vil dekke opp plasteret materiale).

Risikoer Inkluder


 • Paint vil begynne å skrelle over tid.
 • Malte fliser også bety malte fugemasse.
 • Krever omfattende flis-rensing for å forberede overflaten.
 • Etterfølgende kjøpere av ditt hjem kan uttrykke fordommer om malte fliser.
 • I beste fall er maleriet flis en midlertidig løsning; vil ikke vare så lenge romerne ' 2 000 år gamle fliser!

Bruk flis maling

Se på flis maling som faller inn i 3 kategorier:


 1. Spray Paint: bokser av epoxy modifisert akrylmaling som Valspar Terracotta (som er mønstret) eller Valspar Premium emalje spray Paint (untextured).
 2. Todelt maling: Bland del A med del B, noe som resulterer i en tredje substans som du børste eller spray på flisen. XIM Tile DOC Kit er et slikt eksempel.
 3. To-prosess maling: rust-oleum flis transformasjoner er det mest kjente eksempelet på to-prosess flis maling. Først bruker du en binding agent. For det andre, du bruker den øverste finish pels.

Klargjør overflaten for maling

Du har sannsynligvis allerede vet at noen maleri jobb krever omfattende forbehandling, som sliping og rengjøring. Når du maler fliser, er dette avgjørende fordi marginen for feil er så slank.

Du kan klare deg og glemme å rengjøre eller sand veden som du maler. Men glem å forberede flis overflaten riktig, og du kan finne malingen peeling av seks måneder senere. En forverre problem er at, i motsetning til å male et hus eksteriør, kan du ikke bare treffer flis med en trykk vaskemaskin. Denne flisen er i hjemmet ditt interiør, så du må gå lett på vannet:


 1. Vurdere nøyaktig hvor flisen er plassert fordi dette gjør en forskjell. Tile tellere (rundt ovner) og flis backsplashes nær ovner vil være den vanskeligste å rengjøre på grunn av år med fett oppbygging. Tile rundt badekar og dusjer har et lignende problem, men i dette tilfellet med såpe og rensemidler. Selv innenfor et enkelt felt av flis, kan du ha ulike områder, noen renere enn andre. En flis surround i et badekar/dusj vil utvilsomt ha mye såpe og rengjøringsmiddel oppbygging i de lavere radene av flis. Flisen i de øverste radene vil være relativt ren.
 2. Begynn med å ta av de store områdene av ufullkommenhet-mold, mugg og sopp-med en kommersiell renere, skyll med rent vann, og la grundig tørr.
 3. Rengjør med TSP, skyll godt.
 4. Bruk en håndholdt orbital Sander med finkornet papir (400 grus eller høyere-Husk, høyere tall bety en finere grus). Hit flisen lett. Intensjonen er ikke å helt sand av glasur, men for å ytterligere fjerne fett, såpe, og andre typer oppbygging, og å lett scuff glasur.
 5. Rengjøres grundig med vann.
 6. Bruk en tack klut. Når tack kluten kommer opp helt ren, er flisen klar for maling.


Alternativer

Gitt vanskelighetene med å male flisen, er det verdt å se på et par alternativer:


 1. Badekar-dusj Reparasjonslakkering selskaper: disse selskapene, i tillegg til reparasjonsutstyr dusjer og badekar med industriell-grade maling, ofte vil male flis. For en høyere pris enn DIY-maleri (men en lavere pris enn full erstatning), kan du ha en refinisher gjøre din maling jobb.
 2. Lay ny Tile rett over gamle: Nei, dette er ikke flis-maleri, men vi bør merke seg at du ikke nødvendigvis trenger å fjerne gamle fliser før du installerer nye fliser. Sement Backer bord kan legges over gamle fliser som en sub-overflate for nye fliser. I noen tilfeller, hvis den gamle flisen er i god nok stand, kan det være sub-overflaten for den nye flisen-ingen Backer nødvendig.
LihatTutupKomentar