Mold Utbedring: grunnleggende, prosess, og mulig svindel

Mold Utbedring: grunnleggende, prosess, og mulig svindel

Mold Utbedring hjelper huseiere og beboere bo trygt og sunt ved å identifisere stor skala mold i hjemmet og utrydde eller innkapsle det. Mold Utbedring har også i økende grad blitt en hyppig komponent for å selge og kjøpe et hus. På grunn av den kritiske naturtyper mold, noen operatører kan dra nytte av huseiere. Er mold Utbedring en ekte, verdt prosjektet eller bare en stor svindel?

Grunnleggende om mold i hjemmet

Mold er en kjent tilstand i mange hjem. Wetter områder av landet har moldier hjem, og selv hjem i tørre områder har visse rom og områder som er mer utsatt for å utvikle mold.

Der det er fuktighet i et hjem, er det utvilsomt mold. Det mest kjente eksempelet på mold er den typen som utvikler i fugemasse mellom keramiske fliser. En enkel form for hus-drevet mold Utbedring skjer hver gang du spray som mold ned med en bleke-basert renere og tørk den av.

Mer kritisk mold, enten fra en helse eller estetisk ståsted, skjer andre steder. Bare krype i taket over badet, og du vil sannsynligvis finne mold. Noen mold, men ikke alle, produserer helse-truende mykotoksiner. Ikke alle er påvirket av mugg. Men folk som er berørt er ofte alvorlig påvirket. Estetisk, mold er aldri en god ting. I synlige områder, betyr mugg forsømmelse og forfall. Funksjonelt, kan mold redusere effektiviteten av isolasjon.

Områder av hjemmet som utvikler mold

Alle steder hvor vann er funnet kan utvikle mold. En overdreven mengde av fuktighet i et hus kan kondensere og forårsake mugg. Ironisk nok, nyere boliger kan ofte oppleve mer mold vekst enn eldre boliger fordi de er tettere isolert. Glassfiber isolasjon gir grobunn for muggvekst og gjør det vanskelig å utrydde og fjerne.

 • Loft
 • Kravlesøk mellomrom
 • Vegg interiør
 • Kjellere
 • Rundt skorsteiner
 • Ovner
 • Kanaler
 • Kjøkken
 • Under vasker
 • Nær fundament luftventiler
 • Under vinduet enhet klimaanlegg

Prosessen med mold Utbedring

The Environmental Protection Agency (EPA) bemerker at eventuelle muggen områder mindre enn 10 kvadratmeter (ca 3 fot med 3 fot) kan utbedres av hus. Utover det, kan det være lurt å snakke med en mold Utbedring entreprenør. I de fleste tilfeller er det bedre å ha en mold Utbedring entreprenøren gjøre jobben enn en generell entreprenør.

Selv om klor blekemiddel er ofte brukt til å drepe mugg, er blekemiddel ikke en EPA-godkjent biocid. For det må du bruke et produkt som mold stat. Hvis en plass 3-fots ved 3-fots av muggvekst er sterkt konsentrert eller nær HVAC-systemet, bør det være inneholdt for å hindre spredning.

Oppsamling og ventilasjon

Det første skrittet, og uten tvil det viktigste, er å sette opp forvaring og ventilasjon. Bruk av riktig ventilasjon og luftfiltrering enheter (AFDs) som luft scrubbere er nødvendig for å sikre at mugg sporer som er forstyrret og blir luftbårne ikke sprer seg til et infisert område.

Rengjøring og desinfisering

Rengjøring og desinfisering er neste trinn, og dette er scenen som inkluderer den faktiske Utbedring og avhending av infiserte materialer. Etter rengjøringen og desinfisering, vil teknikerne bruke biocid/soppdreper/moldicide løsninger.

Fastsette mold kilde

Det neste trinnet er hvor teknikerne tar hensyn til fukt eller fuktighet. For eksempel, hvis en løs bad fan duct kjører inn i et loft, kan viften kanalen være fast. Hvis reparasjonen er enkelt, mold Utbedring selskapet kan ta på reparasjon av seg selv. For mer involvert reparasjoner, kan selskapet ansette en sub-entreprenør eller anbefale en for hus.

Kapsler inn mold

Mold som ikke har blitt fjernet er innkapslet av maling eller et lignende materiale. Innkapsling er en godkjent metode for å håndtere mold i et hjem.

Ikke alle mold er giftig mold

Ifølge Centers for sykdom Control:  "mens visse muggsopp er Toxigenic, som betyr at de kan produsere giftstoffer (spesielt mykotoksiner), formene selv er ikke giftig, eller giftig. " og mens det er mulig for Toxigenic former å produsere sjeldne helse forhold som lunge blødning eller hukommelsestap, dette skjer bare sjelden.

Dette er ikke å si at mold ikke kan produsere helseproblemer. Innendørs eksponering kan føre til hoste og piping i friske mennesker og alvorlige problemer for personer med astma og øvre luftveier problemer.

Folk bør være utdannet med en klar forståelse, men ikke laget for å forårsake panikk eller unødig alarm. Det er noen svært alvorlige helsemessige problemer knyttet mold mykotoksiner men folk flest vil aldri ha behov for å være altfor opptatt av dem.
LihatTutupKomentar