skrue avstand og mønster

skrue avstand og mønster

Hvor langt fra hverandre bør du plass skruer? Hvis du ønsker å starte et argument med en gruppe av proffer, bare spør om skruen avstand. Alle har sin egen mening, og hver av disse meninger kan være riktig: det er ingen enkelt, riktig svar for alle situasjoner. Til gjørmete farvann enda mer, offisielle resepter fra produsenter og lokale byggeforskrifter noen ganger løpe mot råd fra folk som arbeider med på daglig basis.

Denne guiden samler de mest avtalte skrue avstand anbefalinger for 1/2-tommers på innramming medlemmer som er 16 inches på sentrum. Innføringen av limet påvirker skruen plassering, redusere den totale mengden nødvendig per ark med.

skrue avstand for vegg kanter

Kanter: 8 inches fra hverandre

Med kanter, vil du lage en kontinuerlig søm slik at du kan tape og gjørme det. Kontinuerlig, i dette tilfellet, betyr å redusere lippage mellom panelene. Lippage er et flislagt begrep som refererer til den irriterende turen fare når en flis kanten er høyere enn en tilstøtende flis. Med, betyr det en variasjon av protrusion mellom panelene.

Når ett panel stikker lenger enn sin nabo, blir etterbehandling prosessen umulig å gjøre riktig når panelet leddene er stanget sammen.

Så kuren er vanligvis å tett plass skruer langs kantene. Betyr dette at flere skruer er bedre? På en måte, ja. Men det er bare en del av historien. Lukk skruen avstand på kantene kan føre til at kantene å smuldre. Mens etterbehandling kan fikse sporadisk sprukket eller gravd kanten, vil du den hengende prosessen for å være så perfekt som mulig for å redusere disse post-prosessen fikser.

skrue avstand for Wall Field

Felt: 16 tommer fra hverandre

feltet er den indre delen av din. Det er alt, men kantene.

Feltet er ansett som et mer stabilt område. Både den internasjonale Residential Code (IRC) og USG, produsenten av Sheetrock, sier at maksimal feltet skruen mellomrom for vegg er 16 inches. Noen utbyggere liker å plass festene strammere enn det, så de går ned til 12 inches.

skrue avstand for tak

Horisontal (tak) plassering skaper langt mer stress på og på skruer enn vertikal (vegg) plassering. Hele vekten av arket er nå båret av opp-ned skruer.

Som med alle andre materialer, trekker av av skruer når du beveger deg i en ytre retning langt enklere enn når vekten reiser vinkelrett på skruene. Det hjelper ikke saker, heller, at skruer har Hornet hoder. Disse trakt-formede hoder la trekke gjennom enklere enn med flat-Head festene.

Kanter: 7 eller 8 tommer


Industri fagfolk anbefaler ofte 8-tommers kant plassering, som er den samme som for vegg kanter. Andre liker å redusere dette tallet til 7 inches.

Felt: 12 tommer

Både IRC og USG anbefaler at taket feltet mellomrom bør ikke være større enn 12 inches hverandre.

skrue mønster

Skrue avstander, for det meste, bestemme mønsteret. Men for kant skruer, kan det være lurt å prøve å sette opp avstander slik at skruer på tilstøtende paneler er forskjøvet på en felles Stud. Dette reduserer muligheten for å ha to falt kanter på samme sted.

Felt skruer ikke nytte av å være forskjøvet. Det er ditt valg om hvorvidt du rave dem eller holde dem i gang selv med hverandre. Noen proffene tror forskjøvet feltet skruer hjelpe bedre distribuere vekt belastninger. Andre proffene tror at lining opp feltet skruer i rader er strukturelt bedre fordi det etterligner effekten av å ha en innramming medlem i den posisjonen.

Når limet er involvert, Reduser plassering

Bygge klebemiddel som Liquid Nails kan brukes på pigger og bjelker i forbindelse med (men ikke som en erstatning for) skruer. Kjører en perle av lim på Stud eller bjelke før skruen på panelet eksponentielt øker styrken mellom panelene og medlemmene.

Vanligvis, når du bruker skruer og lim, kan skruer plasseres på dobbelt så langt som med skruer bare. Dette er ikke anbefalt for  gjør-det-yourselfers  fordi, med mindre du er erfaren med, er det en høy sannsynlighet for at du kanskje må justere et bord eller til og med installere. Når limet binder panelet til bjelke eller Stud, er det umulig å fjerne uten å skade, krever total erstatning.
LihatTutupKomentar