Hvordan Paint kjøkken

Hvordan Paint kjøkken

Maleri kjøkkenet vil bidra til å bringe en sårt tiltrengt gnisten tilbake til det. På noen måter, male kjøkkenet er en enklere prosjekt enn å male soverom eller stuer fordi mengden av veggen plass tendens til å være begrenset. Mesteparten av et kjøkken veggplass domineres av base skap, veggskap, og backsplashes. På nedsiden, det lille området som gjenstår å males vanligvis trenger omfattende rengjøring og prep arbeid. For en umøblert kjøkken, bruke enten en rull eller en malingssprøyte på veggene. For vindu og dør trim, alltid bruke en pensel. For et møblert kjøkken, bruk en valse på de store flater av veggen og en pensel for den lille strimler, for eksempel mellom benken og skap.

Verktøy og rekvisita du trenger


 • Interiør akryl-latex maling
 • Primer
 • 2 1/2-tommers pensel
 • Rulle ramme og rulle deksel
 • Malings brett og liner
 • Lerret dråpe klut
 • Maskeringsfilm
 • Painter ' s tape
 • TSP (Tri-natrium fosfat)
 • Random orbital Sander og sandpapir av varierende gryn
 • Støvmaske eller respirator
 • Tack klut
 • Kjøp vakuum
 • Myk, ren bomulls filler

Instruksjoner

Velg et kjøkken Paint Color

Det er viktig å velge ditt kjøkken maling farger klokt og med forsiktighet siden dette er et rom som får mye oppmerksomhet. Den beste kjøkken farger har en tendens til å ha en høy visuell effekt og justere med ideen om mat og spising.

Velg den beste Malings finishen


Tenk på maling utførelser som du kanskje spekteret av farger på en maling fan. I dette tilfellet, skjønt, er spekteret ikke farger, men graderinger av glans: matte (flat, ikke-skinnende) i den ene enden og høyglanset (så skinnende du kan nesten se ansiktet ditt) i den andre enden. Hva er den beste malings finishen til kjøkkenet? Satin og semi-glans tendens til å være favoritter, mens matte er sjelden anbefalt fordi det er vanskelig å rengjøre og perler av fuktighet vil føre striper.

Bestem området som skal males

Regne ut arealet av veggene slik at du vet hvor mye maling for å kjøpe. Vanligvis i en ny-konstruksjon kjøkken, vil plassen være blottet for alt, men. Beregn arealet av hver vegg ved å multiplisere rom høyde (sannsynligvis 8 fot) med rom lengde (variabel). Deretter legger opp alle vegger for å få den totale.

For et kjøkken oppussing, vil kjøkkenet være fullt utstyrt med skap, hvitevarer, gulv og mer. I dette tilfellet, du har å gjøre med langt mindre kvadrat lengde enn i et tomt rom. Skap tar opp et flertall av veggen plass. En metode er å forestille seg at det er et tomt rom og kjøpe nok maling til å dekke alle vegger som om det var et tomt rom. Den ekstra malingen kan lagres for de uunngåelige touchups.

Rengjør alle overflater som skal males

Med mindre du har å gjøre med et tomt rom med fersk, vil kjøkken vegger trenger mye rengjøring. Anta at områdene over og rundt ovnen, ovnen, og tellere må rengjøres med varmt vann og TSP (Tri-natrium fosfat). Dør trim vanligvis kan dra nytte av TSP rengjøring også. Fjern støv og spindelvev fra toppen av gulvlister og andre trim med et vakuum og en fuktig klut.

Maske og deksel

For det tomme rommet uten ferdig gulv, maskering og dekker ikke er nødvendig. Maling drypper på under gulvet vil bli dekket opp senere av gulvbelegget. Hvis du bruker en malingssprøyte, sørg for å ha plast over dørene til tilstøtende rom for å hindre at malings tåken migrerer. For det ferdige rommet, gjelder maskeringstape til trim før male veggene. Legg et lerret dråpe klut på gulvet. Å ha store gjenstander som skap, hvitevarer og bord med plastfolie eller med maskeringsfilm.

Bruk primer

Hvis en overflate allerede er malt og malingen er i god, ren tilstand, vil det sannsynligvis ikke trenger grunning. Umalt, Bart tre, og malte overflater i dårlig forfatning bør være primet. Påfør primer med valsen på store områder og med børsten på områder for liten til å imøtekomme bredden på valsen.

Roll de store områdene

Bestem hvilke områder som er store nok til å romme valsen. Hell en liten mengde maling i skuffen, suge valsen dekselet, deretter grundig rulle ut overflødig. Roll disse store områder av veggen i et W-mønster, som dekker deler av ca 4 meter med 4 meter. Bring valsen til omtrent en tomme eller to av maleren ' s tape.

Pensle malingen

La malingen tørke i ca to timer. Dypp pensel i malingen kan og manuelt male områder som valsen ikke kunne nå. Unngå drypp ved minimalt påføring av malingen og ved re-børsting. Områder som ble malt mer enn et par minutter siden vil trolig allerede være filming over. Så, begrense re-børsting til områder som ble bare nylig malt.

Bruk flere strøk

Paint farger utdype og nå sitt fulle potensiale ved å bli brukt i to eller tre strøk. På et minimum, la malingen tørke i minst et par timer, så re-roll og re-børste malingen en gang til.
LihatTutupKomentar