Slik installerer vinyl ytterkledning

Slik installerer vinyl ytterkledning

Moderne utskifting materialer kan sette en stopper for de vanligste vedlikehold bekymringer knyttet til tradisjonelle tre ytterkledning, og de vil også øke et hjem estetiske appell og tilføre verdi. Vinyl ytterkledning, først introdusert i midten av 20th Century, er et topp alternativ for å beskytte ditt hjem fra skade dyr og virkningene av været; Det er holdbart, kostnadseffektivt, og tilgjengelig i utallige stiler og farger.

Ifølge HomeAdvisor, kostnader for vinyl ytterkledning installasjon landsdekkende vanligvis kjøre mellom $5 600 til nesten $14 000, med et gjennomsnitt på ca $9 500. Materielle kostnader varierer basert på tykkelse, stil, detaljer, og hjem størrelse, og arbeidskostnader varierer med design kompleksitet og trim alternativer. Overall, derimot, er vinyl et kostnadseffektivt alternativ, og jobben kan gjennomføres av en motivert, moderat-dyktige gjør-det-yourselfer.

En nedlastbar Manual utarbeidet av vinyl Fasader Institute tilbyr uvurderlig informasjon og komplett installasjon tips.

Typer vinyl ytterkledning

En menneskeskapt plast materiale, vinyl er lite vedlikehold, men ikke vedlikeholdsfrie. Det har begrensninger så vel som styrker. Vinyl er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, korn, teksturer, og clapboard bredder og moderne produksjonsmetoder har eliminert mange av vinyl fortid mangler, inkludert tendensen til å falme.

Blant de mer populære vinyl ytterkledning valgene er:


 • Beaded søm: den tradisjonelle valg
 • Glatt fasader: har ingen mønster eller tekstur, men et moderne utseende
 • Grus eller Shake: har et rustikt utseende
 • Styret og List: noen ganger også kjent som gårdsstil


Komme i gang med vinyl ytterkledning


 1. Bestill materiale: mål den lineære opptakene av hjemmet ditt eksteriør hele veien rundt, uten fradrag for dører eller Vinduer. Deretter multiplisere som totalt ved hjemmet høyde, fra stiftelse til bjelkelaget. Det resulterende tallet er nødvendig kvadrat lengde for å bestille. De fleste vinyl ytterkledning kommer i 12-fots lengder.
 2. Monter nødvendig verktøy: primære behov er for en god hammer og et pålitelig nivå. Du vil ønske minst en fire-fots nivå; en seks-footer ville være bedre, slik at du kan sjekke langs hele lengden av panelet. Sjekk ofte! En sirkelsag, tinn klipp og en skarp kniv er også nødvendig. Med en partner, kan du være i stand til å arbeide med bare et par stiger, men et midlertidig stillas er tryggere og mer praktisk. 
 3. Start på toppen: Begynn arbeidet på bjelkelaget og konseptet. På noen måter er dette den vanskeligste delen av installasjonen fordi mye kutt og detaljert arbeid er nødvendig. Men, ved å fullføre bjelkelaget først, vil du få en følelse for materialene; du vil også minimere risikoen for å skade installert ytterkledning ved å lene en stige mot siden av huset. 
 4. Vær oppmerksom på detaljer: fordi vinyl ytterkledning kommer i forskjellige konfigurasjoner og panel bredder, installasjonsmetoder varierer litt for hver. Det er lurt å studere produsentens spesifikke anbefalinger.
 5. Arbeid i moderat Vær: vinyl utvides og kontrakter med temperatur, så, ideelt sett, bør du arbeide på dager som er delvis skyet, og i moderate temperaturer. Hvis det er ekstremt kaldt, kan vinyl være sprø.
 6. Cut kort til Tillat panel Movement: hvert panel bør kuttes ca 1/4 til 3/8 tommer kort for å tillate side til side bevegelse og normal ekspansjon og sammentrekning av materialet.
 7. La fasader Breathe: av samme grunn, forsikrer at du ikke fester panelene for fast til veggen. La stripene  "hang " på neglene i stedet for pounding negler tett.
 8. Installere lengre lengder først: arbeid på større områder først, etterlot små kutt for sist. Hvor seaming er nødvendig, planlegge installasjonen slik at overlappende sømmen vender mot baksiden av huset, eller bort fra der folk regelmessig samles. Målet er å minimere synligheten av sømmer så mye som mulig.
 9. Kjøp en vinyl Fasader SAW for gode kutt: Wood blader kan skade vinyl, og vil ikke gjøre glatt presisjon kutt. En profesjonell kutt vil forenkle installasjonen og se bedre ut.
 10. Ta vare med trim Pieces: Tilbring nødvendig tid og innsats for å sikre at beslag og trim rundt overbygg, Vinduer, dører og fundament er alle så perfekt som mulig.
 11. Med antall alternativer tilgjengelig, er det klart at vinyl ytterkledning kan være et passende valg, enten du velger å installere det selv eller kontrakt med en profesjonell. Som med alle hjem materiale, er det fordeler og ulemper til vinyl ytterkledning, men for verdi og holdbarhet det er en av de beste. 
LihatTutupKomentar