Slik Paint med roller

Slik Paint med roller

Når du trenger å male store tak eller veggflater, ved hjelp av en maling valsen er vanligvis den beste ruten til en rask og jevn finish. Verktøyene er billig, og oppsett og rengjøring er enklere enn med andre metoder, for eksempel sprøytemaling. I stedet for å bruke en valse og maling skuff, en raskere, renere metode som brukes av profesjonelle malere er lasting flere liter maling i en fem-gallon bøtte og trykke maling ut av valsen på en vedlagt bøtte skjermen. Dette akselererer prosessen fordi det unngår gjentatte besøk til malings brett, både for å fylle opp skuffen og å laste valsen med mer maling. Det er også penere, siden rullende ut skjer direkte over malingen forsyning og resulterer i mindre maling avfall.

Verktøy og rekvisita du trenger


 • Valse ramme, 9-tommers
 • Rull deksel, 9-tommers
 • Fem-gallon bøtte, ren og helst med et lokk
 • Fem-gallon stål eller plast bøtte skjerm
 • Drop klut
 • Plastfolie
 • Painter ' s tape
 • Valgfrie verktøy

Forlengelses stang


 • Metall spiral strøm mikser
 • Tre maling røring pinne
 • Maling kan helle tut
 • Lateks eller hansker i nitril

Instruksjoner

Forbered maleriet området

Legg dråpe kluten av området du har tenkt å male. Fjern småting som stoler, tepper på området og bord på siden fra rommet. Dekk alle andre elementer med ark plast og sikre plasten med maleren ' s tape.

Bland malingen grundig

Paint er sammensatt av pigmenter og faste stoffer, som kan skille hvis malingen har sittet for bare noen få dager. Enten bruke malingen i løpet av få dager med å kjøpe den fra butikken, eller bland det selv med en strøm mikser festet til en drill.

Hell malingen i bøtte

Arbeid utenfor eller et annet område upåvirket av store utslipp, overføre maling fra malingen kan til fem-gallon maling bøtte. Fit malingen kan med helle tut, deretter spissen kan slik at malingen renner langsomt inn i større kan. Unngå å strømme fort, da dette kan skape bobler. Begrens den første hell til ikke mer enn tre liter, siden noe mer enn dette vil innhylle bøtte skjermen og gjøre det vanskelig å bruke.

Legg til Bucket Screen

Hook bøtte skjermen over leppen av fem-gallon bøtte. Skjermen vil forlenge et par inches inn i malingen med et flertall av skjermen synlig over malingen. Hvis du har mindre enn 9 inches av brukbare skjermen, helle litt av malingen tilbake i malingen kan.

Legg rulle dekslet med Paint

Skyv rulle dekslet på rulle RAM men. Dypp valsen dekselet i fem-gallon bøtte. Ikke dypp langt utover valsen, da dette vil dekke valse RAM men i maling og resultere i drypp. La valsen dekselet fullt suge opp maling, og deretter flytte den til toppen av bøtte skjermen og rulle nedover forsiktig flere ganger. Unngå å trykke for hardt, da dette vil overføre uttalt rutenett merker til veggen som kan være vanskelig å glatte ut.

Rull Paint på hoved overflateområdet

Med en lastet maling valsen tørr nok til at det ikke er dryppende med maling, begynner å rulle den viktigste (ikke kanten) området. Forbli innenfor lokale områder på ca 4 fot med 4 meter, beveger seg i en opp-og-ned W-mønster. Fortsett alltid å arbeide av en tilstøtende våt kant for å unngå å lage linjer.

Last inn rulle dekslet på nytt

Når roll merkene begynner å se flekkete og tåkete, er det på tide å laste valsen dekselet med maling. Etter at første fullstendig nedsenking av dekselet i malingen, hver påfølgende reload er bare en delvis dukkert i malingen. DIP, trykk deretter ut valsen flere ganger på bøtte skjermen for å utjevne malingen på hele dekselet.

Tilbake roll hovedområdet

Tilbake rullende er prosessen med å male en gang mens den første strøk er fortsatt vått for å fylle ut seksjoner og utdype fargen. Du må gå tilbake til området kort tid etter at første strøk er lagt. Hvis du venter for lenge, vil første strøk være tacky og vil resultere i en strukturert, ikke glatt, finish.

Rull nær kantene

Paint valser er ikke ment for kanter. I stedet ruller malingen valsen parallelt med kanten, men opprettholde en avstand på minst et par inches fra kanten. Fullfør kanten på en av tre måter: ved å bruke en maling edger, ved å taping av kanten med maleren ' s tape og maleri i for hånd, eller med den delikate freestyle teknikken for å kutte inn.

Rolling en andre coat

Etter at malingen er helt tørket, legge ned en andre strøk med maling. To eller flere strøk med maling vil utdype fargen og gjøre malingen mer holdbar.

Rengjøring av arbeidsområdet

Fjern maleren ' s tape etter at malingen har tørket. Hvis latex maling ble brukt, valsen rammen, bøtte skjermen, bøtte, børster, og andre elementer kan rengjøres med varmt vann og såpe.
LihatTutupKomentar